Εισαγωγή ΧρήστηΠΡΟΦΙΛ PDF Εκτύπωση E-mail

Το εμπορικό κέντρο ΜΟΝ ΑΜΙ ιδρύθηκε από τον Ανδρεα Γουργολιτσα το 1972 αρχικά με αντικείμενο τη λιανική πώληση παιχνιδιών και σχολικών ειδών. Έξι χρόνια αργότερα και μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στράφηκε και στο χονδρικό εμπόριο παιχνιδιών, ψιλικών καλλυντικών και συναφών ειδών με επίσης μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και αυξανόμενο  τζίρο.

Το 1981 ιδρύεται μια νέα εταιρεία με την οποια συστεγάζεται, με επωνυμία Γουργολιτσα Παρασκευη με σκοπό την αποκλειστική διάθεση στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου καπνικών προϊόντων αντιπροσωπεύοντας μέχρι σήμερα μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Από το 1991 μέχρι και σήμερα η επιχείρηση δραστηριοποιείται σε 12 νομούς της δυτικής Ελλάδας έχοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων παντοπωλείου (ψιλικά-καλλυντικά-ειδή σπιτιου-πλαστικα-απορριπαντικα-χαρτικα-ζαχαρωδη-παιχνιδια-εργαλεια κτλ).

Με έδρα το Αγρίνιο συνολικά 3500τμ αποθηκών-εκθεσιακού χώρου, με στόλο 18 οχημάτων και εκπαιδευμένο προσωπικό 25 ατόμων σας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.